SATENNE TV SATV22HD-PRO

299,00398,00

De SATENNE SATV22HD-PRO 22 inch LED TV is voorzien van een ingebouwde digitale satellietontvanger met Fastscan voor CanalDigitaal, TV Vlaanderen en Télésat. De SATV22HD-PRO is speciaal ontwikkeld voor gebruik in caravan, camper en boot. De buitenmaten zijn gering te noemen: 512x312x40mm (BxHxD) en wandmontage is uiteraard vanzelfsprekend, net als de meegeleverde 12 volt en 220 volt aansluiting. De ingebouwde stabilisator beschermt tegen spanningswisselingen en de schakelaar zet de TV echt uit zodat geen stroom meer verbruikt wordt. De inkijkhoek is zowel horizontaal als verticaal goed en het scherm is ontspiegeld om hinderlijke schitteringen te voorkomen. Vanzelfsprekend is het verstevigde frame bestand tegen schokken van rijden of varen.

Bekijk hier SATENNE SATVHD-PRO leaflet
Download hier de SATV22HD-PRO snelstartgids
Bekijk hier de video voor het instellen van CanalDigitaal

Bekijk hier de CanalDigitaal zenderlijst

Bekijk hier de Handleiding

De TV is geschikt voor de nieuwe CAM803 van CanalDigitaal en als extra optie kan er bij aanschaf van de TV een CanalDigitaal Module en CanalDigitaal abonnement geleverd worden. Ook geschikt voor Common Interface Slot (CI+ 1.3 of CI+ 1.4).

Gratis een SATENNE trekontlastingset bij aanschaf van de TV.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De SATENNE SATV22HD-PRO 22 inch LED TV is voorzien van een ingebouwde digitale satellietontvanger met FastScan voor CanalDigitaal, TV Vlaanderen en Télésat. De SATV22HD-PRO is speciaal ontwikkeld voor gebruik in caravan, camper en boot. De buitenmaten zijn gering te noemen: 512x312x40mm (BxHxD) en wandmontage is uiteraard vanzelfsprekend, net als de meegeleverde 12 volt en 220 volt aansluiting. De ingebouwde stabilisator beschermt tegen spanningswisselingen en de schakelaar zet de TV echt uit zodat geen stroom meer verbruikt wordt. De inkijkhoek is zowel horizontaal als verticaal goed en het scherm is ontspiegeld om hinderlijke schitteringen te voorkomen. Vanzelfsprekend is het verstevigde frame bestand tegen schokken van rijden of varen.

De SATV22HD-PRO satelliet TV is ook voorzien van handige scan opties waardoor u snel afgestemd bent op de zenders van uw TV provider. Voor CanalDigitaal, TV Vlaanderen en Télésat is deze SATENNE TV uitgerust met FastScan, dat zorgt ervoor dat u snel alle zenders inlaadt op de juiste volgorde.
Geschikt voor de nieuwe CAM803 van CanalDigitaal. Daarnaast is de SATV22HD-PRO uitgerust met een DVB-T2 ontvanger met HEVC265 encoding en daarmee geschikt voor KPN Digitenne.

Heel handig is het gebruikersvriendelijke menu dat dankzij de simpele en duidelijke structuur eenvoudig te bedienen is. Uniek is het eenvoudig wisselen tussen TV en radio dankzij een speciale knop op de afstandsbediening. De ingebouwde mediaspeler biedt mogelijkheden tot het afspelen van mediabestanden. De PVR functie zorgt ervoor dat een lopend TV programma opgenomen kan worden en via time-shift later bekeken kan worden. Via de twee HDMI aansluitingen kan een soundbar, een externe harde schijf, spelconsole, blu-ray of DVD speler aangesloten worden.

Via de verstevigde VESA aansluiting is deze 12 volt TV veilig te monteren aan de wand, door middel van een wandbeugel. De aansluitingen voor de antennekabel en de cam module  zitten aan de zijkant van de TV zitten en niet op de achterzijde, hierdoor is de TV zeer vlak tegen de wand te monteren. De aansluitingen vallen weg achter het scherm net als de cam module, deze steekt niet buiten de TV.

De SATV22HD-PRO satelliet TV wordt heel compleet geleverd met veel accessoires zoals een 12V kabel met sigarettenplug, een antennekabel en bevestigingsmateriaal voor een wandbeugel.

De SATV22HD-PRO satelliet TV is perfect te combineren met de SATENNE R3 volautomatische antenne. De TV en antenne zijn volledig op elkaar afgestemd om TV kijken op uw vakantiebestemming zo plezierig mogelijk te maken. De Satenne TV is geschikt voor een enkele LNB. Gebruikt u een duo LNB, dan moet u zelf de DiSEqC instellingen aanpassen.

Technische specificaties:
Merk: SATENNE
Type: SATV22HD-PRO
Ingangsspanning: 10-28 volt gestabiliseerd
DVB-S2 ingebouwde digitale satelliet ontvanger
DVB-T2 ingebouwde Digitenne ontvanger
Common Interface Slot: CI+ 1.4
Geschikt voor CAM803 van CanalDigitaal: ja
Beeld diagonaal: 22 inch – 56 cm
Beeldverhouding: 16:9 breedbeeld
HD: Full HD
Stroomverbruik: 24 W
Standby stroomverbruik: < 0,5 W
Energie-efficiëntieklasse: A
EPREL-registratienummer: 1110324
Helderheid: 350 cd/m2
Contrast: 1000:1
Resolutie: 1920 x 1080 pixels
Kijkhoek: 178 graden horizontaal en 178 graden verticaal
Beeldverversingsfrequentie: 60 Hz
Responsetijd: 5 ms
Vermogen ingebouwde speakers: 2 x 3 W
Antennevoeding: ja
Teletext: ja
HDMI: ja, 2x
USB aansluiting: ja
Scart aansluiting: nee
Hoofdtelefoon uitgang: ja
Mediaspeler: ja
Afmetingen: 512 x 312 x 40 mm
Gewicht: 2,8 kg
VESA aansluiting: 100 x 100 mm verstevigde bevestiging voor wandbeugel
Garantie: 2 jaar, carry-in

Accessoires:
– Flexibele coax kabel
– HDMI kabel
– Afstandsbediening (inclusief 2x AAA batterijen)
– 12V kabel met sigarettenplug
– 230VAC adapter inclusief netsnoer
– Voetsteun
– Bevestigingsmateriaal voor TV beugel
– Nederlandstalige handleiding
– Snelstartgids

Technische ondersteuning
De SATENNE SATV22HD-PRO 22 inch LED TV is door het eenvoudige en intuïtieve menu eenvoudig in te stellen. Mocht het toch een keer misgaan met de instellingen, dan is het uitvoeren van een fabrieksreset vaak de snelste en makkelijkste oplossing: na de fabrieksreset hoeft u enkel de taal te kiezen en de gewenste FastScan te selecteren.
Heeft u andere technische vragen over de SATENNE TV? Dan kunt u uiteraard altijd contact ons opnemen voor ondersteuning.

Extra informatie

Met CI+ module + Smartcard:

Ja: CanalDigitaal CAM803 CI+ module + €99,-, Nee: Ik wil geen module

Met TV Abonnement:

Ja: CanalDigitaal Op Vakantie Basis, Nee: Ik wil geen TV abonnement