Service en Support: Altijd voor u klaar met onze ondersteuningslijn
Bij ons staat klanttevredenheid voorop en we begrijpen dat technische problemen met uw satellietantenne bijzonder frustrerend kunnen zijn. Daarom hebben we telefoonnummer 0900-SATENNE ingericht waarmee u direct in contact komt met een ervaren technische specialist. Ons doel is om u snel en effectief te helpen, zodat u weer kunt genieten van satelliet TV.

Waarom is 0900-SATENNE een betaald nummer?
Wij merken helaas dat veel gebruikers ons benaderen omdat ze niet goed geholpen worden door de dealers die de antenne hebben geleverd. Dit is een situatie die wij als importeur zeer betreuren. Hoewel we zijn gestopt met het importeren van antennes, blijven we ons inzetten voor de gebruikers van onze producten. Technische ondersteuning kost echter tijd en middelen en om hoge kwaliteit van onze service te kunnen blijven bieden, zien wij ons genoodzaakt een vergoeding te vragen voor telefonische ondersteuning. Dit stelt ons in staat om u direct te koppelen aan een ervaren satellietspecialist die u direct kan helpen met uw specifieke probleem.

Hoe Werkt het?
Heeft u hulp nodig met uw satellietantenne? Neem dan contact op via het telefoonnummer 0900-SATENNE 
U wordt dan direct verbonden met een technische satellietspecialist die u snel en effectief kan helpen. Voor nog meer efficiëntie bieden wij ook de mogelijkheid tot videobellen via WhatsApp. Zo kan onze specialist direct zicht krijgen op uw situatie, wat vaak leidt tot een snellere oplossing.

Kosten en Efficiëntie
Let op: aan het bellen naar 0900-SATENNE zijn kosten verbonden van €1,10 per minuut. Dit tarief helpt ons om de best mogelijke ondersteuning te bieden door hooggekwalificeerde specialisten in te schakelen die direct beschikbaar zijn voor uw vragen en problemen.
Wij begrijpen dat dit een extra kostenpost kan zijn maar wij zijn ervan overtuigd dat de waarde van directe, deskundige hulp de kosten meer dan waard is. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen, zonder onnodige wachttijden of terugbelverzoeken.

Klik op het type antenne dat u heeft voor meer informatie:

SATENNE R3

SATENNE R2


SATENNE PS2


SATENNE SNIPE

ADRES

SATENNE

Zutphenseweg 31 C9

7418 AH Deventer

The Netherlands

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 09:00u – 17:00u
Zaterdag en zondag: gesloten
 
Let op: Producten van SATENNE zijn uitsluitend verkrijgbaar via de vakhandel, het bezoekadres is niet voor particulieren.

© 2010-2024 – Satenne – All rights reserved