Heeft u problemen met uw Satenne TV? Dan vindt u op deze pagina onder meer de handleiding, quickstart gids en de handleiding voor het uitvoeren van een fabrieksreset.

Komt u er niet uit? Dan kunt u bellen met 0900-SATENNE (€1,10 per min.)0900-SATENNE (€1,10 per minuut)

Heeft u een probleem met uw CanalDigitaal CAM701, bekijk hier de probleemoplosser

Bekijk hier de CanalDigitaal zenderlijst (laatste versie: 22 mei 2024). Het CanalDigitaal infokanaal is een vrije zender, ideaal om te testen, en bevindt zich op kanaal 43.

Let op: door wijzigingen bij CanalDigitaal op 22 mei 2024 dient de zenderlijst opnieuw geladen te worden. Ga in het MENU naar KANAAL en selecteer Automatisch Zoeken. Selecteer FastScan en druk OK. Kies vervolgens CanalDigitaal of TV Vlaanderen. Selecteer Zoeken en druk OK. De zenderlijst wordt nu geladen.

LET OP:

Het is belangrijk de CI module te laten zitten in de TV. Af en toe dient u het abonnement van CanalDigitaal te heractiveren, daarvoor heeft u het SmartCard nummer nodig.

Dit nummer dat bestaat uit 12 cijfers is te vinden op de module. Bij de CAM803 is dat het onderste nummer (vUA), zie afbeelding.
Omdat de CI module uit de TV verwijderd dient te worden om dit nummer te zien, adviseren wij om het nummer op de TV aan te brengen, zie als voorbeeld onderstaande afbeeldingen.

CONTACTGEGEVENS

SATENNE

Zutphenseweg 31 C9

7418 AH Deventer

The Netherlands

Tel. 0900-SATENNE (€1,10 per minuut)

info@satenne.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 09:00u – 17:00u
Zaterdag en zondag: gesloten (op afspraak wel montage)
 
Let op: Producten van SATENNE zijn uitsluitend verkrijgbaar via de vakhandel, het bezoekadres is niet voor particulieren.

© 2010-2024 – Satenne – All rights reserved