Hier vindt u service en support voor uw Satenne R2

De SATENNE R2 was in 2010 baanbrekend. In 2015 is de R2 opgevolgd door de R3
Voor onderdelen kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon, de meeste onderdelen zijn nog verkrijgbaar maar staan niet vermeld op onze website.
Let op: De Satenne R2 is door ons geleverd van 2010 tot 2015 en is 10 jaar lang, tot en met 2020, volledig door ons ondersteund. Afhankelijk van de staat en leeftijd van de antenne, is deze nog te repareren en/of te reviseren. Neem contact op voor eerlijk advies.

SATENNE R2

Belangrijke mededelingen voor Satenne R2 bezitters:

– 1 juni 2022: met de besturingskast UE kan de Satenne R2 nog steeds prima uitrichten op Astra 3
– 17 juni 2020: Ook dit jaar wederom goed nieuws voor Satenne bezitters: er is ook dit seizoen geen software update nodig voor Astra 3
– 2 mei 2019: Goed nieuws voor Satenne bezitters! Er is namelijk geen software update nodig na de ingrijpende transponderwijzigingen op Astra 3 van 1 mei jl.
De Satenne R2 met besturingskast UE geleverd vanaf juni 2016 heeft geen update nodig.
– 16 juni 2016: Op 1 juni hebben op de Astra 3 satelliet ingrijpende transponderwijzigingen plaatsgevonden met als gevolg dat de Satenne R2 deze satelliet niet meer kan vinden. De oplossing is een upgrade van de besturingskast waarmee het bovendien mogelijk wordt om in de toekomst als gebruiker zelf updates uit te kunnen voeren. De software stellen we voortaan gratis ter beschikking als download via onze website. Dit is de officiële oplossing in samenwerking met de originele ontwikkelaar en producent van de besturingskast en software. Om u snel te helpen, hebben wij een ruime voorraad ingeslagen.
– 15 januari 2016: CanalDigitaal stopt eind mei met het doorgeven van de populaire Nederlandse zenders in SD-kwaliteit via de Astra 1 satelliet. De Satenne R2 is geschikt voor HD en kan uitgericht worden op Astra 3. Indien de Satenne R2 Astra 3 niet kan vinden, is waarschijnlijk een software update nodig. Eventueel dient ook de LNB vervangen te worden. Astra 3 dient als favoriete satelliet in het bedieningspaneel ingesteld te staan.

Besturingskast UE 
Kan uw Satenne R2 Astra 3 niet meer vinden? Dan heeft u een nieuwe besturingskast nodig. Deze is helaas niet meer leverbaar en we zijn afhankelijk van door inruil verkregen gebruikte besturingskasten.
Wilt u een seintje ontvangen zodra wij een kast binnenkrijgen? Meld u dan aan met uw mailadres.

Instellen favoriete satellieten

Met één druk op de knop vindt de SATENNE R2 in een mum van tijd de juiste satelliet. Om snel te kunnen wisselen tussen verschillende satellieten is het mogelijk om je favoriete satellieten in te stellen. Hoe dat instellen werkt lees je hier: Handleiding instellen favoriete satellieten SATENNE R2

Downloads voor de SATENNE R2:

Gebruiksaanwijzing Satenne R2
– Satenne R2 montagehandleiding
– Instellen favoriete satellieten SATENNE R2
– Satenne R2 probleemoplosser
– SATENNE R2 nulstand herstellen

CONTACTGEGEVENS

SATENNE
Zutphenseweg 31 C9
7418 AH Deventer
The Netherlands
Tel. +31 (0)570 572 230
Email: info@satenne.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 09:00u – 17:00u
Zaterdag en zondag: gesloten
Let op: Producten van SATENNE zijn uitsluitend verkrijgbaar via de vakhandel, het bezoekadres is niet voor particulieren.

© 2010-2022 – Satenne – All rights reserved